Recrutare

Succesul si supravietuirea organizatiilor este asigurata aproape in totalitate de calitatea fortei de munca. Organizatiile trebuie sa se concentreze in primul rand asupra identificarii si atragerii celor mai competitivi candidati pentru specificul organizatiei, problema care se rezolva in cadrul procesului de recrutare. Fiecare organizatie isi stabileste o anumita procedura de recrutare, in functie de politica sa in domeniul resurselor umane, specificul postului de munca, marimea organizatiei etc.

DECH Business Clinic ofera sevicii de recrutare, “executive search” si “headhunting”.

Serviciile de recrutare le abordam incepand cu pozitii de entry-level, abordam specialistii, pana la pozitii de management. Deviza noastra este sa abordam fiecare proiect cu professionalism, dar si cu rapiditate in executie.

“Execurive search” - prin acest serviciu promovam o cautare eficienta, eficace si aprofundata, dar mai ales bazata pe cercetare pentru a indeplini in cea mai mare masura cu putinta cerintele companiei angajatoare.

“Headhunting” - este un serviciu specific. Ne adresam acelor companii care doresc un anumit angajat dintr-o companie pentru o anumita pozitie in propria companie. Acest serviciu se desfasoara sub o confidentialitate maxima pentru toate partile implicate. Oferim inclusiv asistenta clientilor nostri pentru definitivarea obiectului unei astfel de abordari.

 

Informatii de contact

DECH Business Clinic S.R.L.

Sos. Mihai Bravu, nr. 42 - 62

bl. P8, sc. 3, ap. 90 – parter/ interfon 90C

Bucuresti - Sector 2, 021328

Tel: +40 737 728 042 / 031 108 2864

contact@dech.ro

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Aveti o intrabare?

Telefon: 0040 737 728 042

Email: contact@dech.ro

Sau ne puteti contacta prin completarea campurilor de mai jos

PE TWEETER