Dezvoltare personala

Conceptul de dezvoltare personala pe care il promovam este clasic: Corporalitate, Mentalitate si Spiritualitate. In viziunea DECH cele trei elemente se definesc, se transforma, se desfasoara  unele prin altele nu unele dupa altele.

Corporalitate - ne gandim la partea anatomica….dar noi suntem mai mult de atat. Aceasta idee a relatiei directe intre corp, minte si spirit, devine interesanta din perspectiva intelegerii sensului manifestarilor fiziologice. Mai mult chiar, trebuie sa incercam sa descifram si sa intelegem prin intermediul caror tipuri de procese se exprima corpul. Cand corpul si creierul nu colaboreaza, apar bolile.

Ce putem face? Putem sa fim mai prezenti in corp. Putem sa exersam astfel incat tot timpul sa ne urmarim reactiile in corp. In momentul in care observam o schimbare ne putem intreba: Ce simt acum?

Mentalitate - ne axam pe ce gandim, cat de des gandim si cum afecteaza gandirea actiunile noastre. Sa invatam sa separam gandurile constructive de gandurile distructive. Sa eliminam gandurile automate, sa identificam gandurile cu care ne aparam si sa definim cum le folosim in avantajul nostru.

Spiritualitate - Prin spiritualitate intelegem o deschidere catre a valorifica intelepciunea, toleranta si generozitatea dar si credintele si practicile. Astfel ca spiritualitatea este centrata pe cele mai profunde valori si intelesuri dupa care omenirea se ghideaza; ea imbratiseaza ideea de a avea un scop in viata, determinand o persoana sa isi vizualizeze calea sa interna si sa isi descopere esenta fiintei sale.

Informatii de contact

DECH Business Clinic S.R.L.

Sos. Mihai Bravu, nr. 42 - 62

bl. P8, sc. 3, ap. 90 – parter/ interfon 90C

Bucuresti - Sector 2, 021328

Tel: +40 737 728 042 / 031 108 2864

contact@dech.ro

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Aveti o intrabare?

Telefon: 0040 737 728 042

Email: contact@dech.ro

Sau ne puteti contacta prin completarea campurilor de mai jos

PE TWEETER