Consiliere psihologica

Consilierea psihologică este o tehnica de informare şi de evaluare, un mijloc de a modifica în sens pozitiv comportamentul si o căutare comună a sensului vieţii.

In cadrul procesului de consiliere, specialistul asigură confidenţialitatea, un real sentiment de siguranţă, non-judecarea si ascultarea activă, suportul afectiv, respect si responsabilizarea pentru realizarea obiectivelor fixate în comun.

Activitatea de consiliere constă, indiferent de tehnicile utilizate, în a nu intra cu "bocancii" în viata persoanei, a nu da „sfaturi magice”, dar il va ghida sa veda dincolo de aparenţe, faciliteaza autocunoaşterea, autodefinirea, autoevaluarea şi formarea abilităţilor de comunicare in concordanta cu resursele sale motivationale.

Principalele obiective ale consilierii sunt dezvoltarea competenţelor sociale ale persoanei, dezvoltarea capacităţii de decizie, de acţiune, de fixare a priorităţilor, dar şi gestionarea stărilor conflictuale, gestionarea stresului, dezvoltarea capacităţii de mobilizare voluntară, dezvoltarea spiritului de iniţiativă personală si autodeterminarea.

 

Informatii de contact

DECH Business Clinic S.R.L.

Sos. Mihai Bravu, nr. 42 - 62

bl. P8, sc. 3, ap. 90 – parter/ interfon 90C

Bucuresti - Sector 2, 021328

Tel: +40 737 728 042 / 031 108 2864

contact@dech.ro

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Aveti o intrabare?

Telefon: 0040 737 728 042

Email: contact@dech.ro

Sau ne puteti contacta prin completarea campurilor de mai jos

PE TWEETER